VAN / GÜRPINAR - Hoşab İlkokulu

May

4.sınıflarımızı tebrik ederiz  konu ve kazanımlar dan oluşan bilgi yarışmasını eşit puanlarla bitirdiler, 4/C  yedek soruyu doğru  cevaplayarak yarışmanın kazananı oldu

May

Okulumuzda çok sevdiğimiz annelerimiz için sınıflarımız çeşitli etkinlikler düzenledi, Sınıf Öğretmenimiz Furkan TALAS okul panomuzu,4-C sınıfımız anneleri için çiçek yaptılar, sınıflarımız annelere vermek üzere mektup hazırladılar. Bize olan sevgilerini her zaman hatırladığımız emekleri, sabırları için Anneler Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız.

Nis

Okulumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  dans gösterileri oyunlar yarışmalar şiirler eşliğinde kutladı. Çok sayıda velinin izlediği törende çocukların, öğretmenlerin ve velilerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı muhteşem gösterisinde tüm sınıflar birbirinden güzel performanslarla izleyenlerin coşkusunu artırdı

Anasınıfları ve 1.sınıflarımız dans etkinliği sergileyerek izleyicilerin beğenisini aldılar. Anasınıfı öğrencisi Hüseyin Üçgül İstiklal Marşı'nı okuyarak büyük alkış aldı. 2-B sınıf koromuz söylediği şarkılar ve , 2-A grubunun gösterisi izlenmeye değerdi.3/A ve 3/B Sınıfının müzikli gösterisi büyük beğeni aldı  4.sınıflarımız müzikli gösterilerle ve yöresel halk oyunları ile izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Yarışmalar ,şiirlerle  güzel günde çocuklar kadar şen olmak biz büyükler için çok güzel oldu.  Veliler çocuklarının yapmış olduğu etkinlikleri izlemenin mutluluğu  içindeydi.

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI GÖREVLİ ÖĞRETMENLER TARAFINDAN HAZIRLANDI VE OKULUMUZUN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN KATILIMI İLE YAPILDI

Nis

SALGIN HASTALIK DOLAYISI İLE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN OLMADIĞI VE DOLAYISI İLE BİRAZ BURUK GEÇEN BİR FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ OLDU OKULUMUZ İDARECİ VE PERSONELİNCE OKUUMUZUN ARKA BAHÇESİNE VE ÖN KISMINA ÇEŞİTLİ MEYVE AĞACI FİDANLARI DİKİLDİ.

Mrt

OKUL BÜLTENİ